FLEET SERVICES

Een elektrische scooter is de ideale uitkomst voor uw branche. Silence biedt u echter nog meer mogelijkheden, zodat u de functionaliteit en de fleet performance kan optimaliseren.

Door middel van de meest geavanceerde functies haalt u het beste in uw Silence scooters naar boven. Ontdek de mogelijkheden hieronder!

FLEET TRACKING

Deze technologie informeert u over de locatie en de route van uw scooters. Met het fleet tracking systeem behoudt u op een ideale manier het overzicht waarbij u beschikt over meerdere mogelijkheden. Bovendien kunt u, wanneer u dit systeem combineert met de navigatie, orders, nieuwe routes en routeaanpassingen versturen naar de bestuurder.

De belangrijkste kenmerken:

Realtime locatiebepaling
Route volgen
Route details
Registratie van de voertuighistorie
Registratie van het rijgedrag
Alle informatie in één overzichth
Snelheid- en tijdsanalyse op iedere locatie
Onderhouds- en verzekeringsbeheer voor ieder voertuig
Streetview
Settable notification messages

NAVIGATIE

Dit handige hulpmiddel helpt uw Silence bestuurders ontspannen én op tijd op hun bestemming aan te komen. Het biedt up to date plattegronden, de snelste routes, flitslocaties en de exacte tijd van aankomst. Bovendien kunt u, wanneer u de navigatie combineert met het fleet tracking systeem, orders, nieuwe routes en routeaanpassingen versturen naar de bestuurder.

Enkele technische specificaties:

Bluetooth connectie
Touchscreen
Onbegrensd bereik
Instant power