WELKOM BIJ E-MILERS

Duizenden scooters doorkruisen dagelijks onze steden en dragen daarmee in belangrijke mate bij aan de luchtvervuiling…

E-Milers.com is specialist op het gebied van elektrische mobiliteit, en is voor de Benelux de exclusieve distributeur van Silence. E-Milers.com stelt zich tot doel om bij te dragen aan het aantrekkelijk maken van groene mobiliteit. Met de nieuwe generatie elektrische Silence scooters bieden wij een goed, innovatief en duurzaam alternatief aan de, voornamelijk zakelijke, markt. Goed voor u én de natuur!

EEN ERVAREN TEAM

Het Spaanse bedrijf Scutum, dat achter de Silence scooters staat, heeft een team dat bestaat uit vooraanstaande specialisten zoals ingenieurs, piloten, mecaniciens, ontwerpers en elektronische experts.

Carlos Sotelo
CEO

Het bedrijf heeft al 25 jaar ervaring op het gebied van distributie en productie van scooters voor o.a. Suzuki, Kymco, CSR en Vmoto-e.max. Gedurende de laatste 7 jaren hebben wij ons toegelegd op de elektrische scooters.

Juan Carlos Pablo
Directeur bedrijfsvoering

24 jaar ervaring met Honda Spanje. Verantwoordelijk voor 60.000 stuks per jaar.

Josep Losantos
Ingenieur

15 jaar ervaring met Yamaha Spanje. Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe modellen voor de Spaanse markt met een productie van 100.000 stuks per jaar.

PATENTEN EN ELEKTRONICA

De patenten en elektronica van SILENCE zijn verkregen dankzij onderzoek en ontwikkeling van het Spaanse ontwerp- en productieteam gedurende 4 jaar. De hoogwaardige kwaliteit en samenwerking met nationale leveranciers hebben tot buitengewone resultaten geleid.

Silence staat verder voor intelligente elektronica dankzij zijn centrale unit, het op afstand bedienbare accu status systeem en het foutmelding systeem

S02 EN NIEUWE MODELLEN

S02 is al sinds zijn lacering in 2014 een alom gewaardeerde elektrische scooter. Stil en zonder CO2-uitstoot: goed voor u én het milieu.

De Silence S01 is de perfecte scooter voor gebruik in de stad. Dankzij zijn fantastische kenmerken en de uitneembare batterij geeft het de chauffeur een enorme vrijheid. Met zijn comfort en laadcapacitieit is het een elektrische scooter die zowel gemak als duurzaamheid combineert.

S03 is een commerciele uitvoering van de elektrische scooter die de laatste hobbels wegneemt. Met zijn 3 wielen, grote laadcapaciteit en gepatenteerd tilt systeem biedt hij meer kracht, stabiliteit en laadruimte.

STRATEGISCHE PARTNERS

Sinds 2014 werkt SILENCE met drie nieuwe en belangrijke aandeelhouders die verdere ontwikkelingen mogelijk maken: Repsol, La Caixa en het CDTI (Centre for the Development of Industrial Technology). Deze samenwerking biedt ons de mogelijkheid te werken aan nieuwe designs en concepten voor de verbetering van duurzame mobiliteit.

Scutums Raad van Bestuur (met uitzondering van de secretaris) tijdens de presentatie van 100 S02 scooters voor Correos, het nationale postbedrijf van Spanje.
DOELSTELLINGEN

SILENCE stelt zich ten doel de scooterindustrie een vooraanstaande positie te laten innemen bij de overstap naar elektrische mobiliteit. Duurzaamheid en milieubewustzijn staan voorop in dit project.

PRIJZEN

Het moederbedrijf van SILENCE werd beloond met de Spaanse EnerAgen 2015 voor het ontwikkelen, produceren en ditribueren van de eigen 100% efficiente elektrische scooters. Deze prestigieuse prijs werd uitgereikt door de Spaanse Vereniging van Energie Management Agencies.

Scutum Co. heeft de Spaanse Entrepreneur XXL prijs ontvangen van La Caixa (de grootste Spaanse bank) en het Spaanse ministerie van Industrie, Energie en Toerisme in de categorie ‘Creces’ (groei industrie) voor de ontwikkeling, productie en distributie van elektrische scooters met eigen onderzoek, ontwikkeling en innovatie. Door deze prijs heeft Silence momenteel landelijk de grootste groeipotentie binnen deze sector.

Bekijk onze video